Jump to content

10 jó okostelefon, amit NE most vásároljunk

2018. 09. 12. 14:00

Ha éppen terveznénk a régi mobil cseréjét, az alábbiak megvásárlásával érdemes várni egy keveset.

Ezek a telefonok ugyanis hamarosan utódot kapnak, ami jelentősen csökkenteni fogja az árukat: bosszantó lenne pár hét miatt sokkal többet fizetni ma értük.

Motorola Moto G6

A Motorola júniusban indította útjára a Moto G6-ot, de a jól sikerült készülékre már most ráküldi a Moto G6 Plus változatát.

A Plus egyébként már két napja landolt is Indiában: nagyobb kijelzőt és erősebb hardvert kapott majdnem hasonló áron: ha G6-ra vágyunk, érdemes várakozni, mert bizonyosan csökkeni fog az ára a márkán belüli konkurencia miatt.

Google Pixel 2 és 2 XL

A Google október 9-én mutatja be a második generációs készülékeit leváltó Pixel 3 és Pixel 3 XL okostelefonokat.

Amennyi átverés, műbalhé és kiszivárogtatás volt az utóbbi időben a Pixel 3 körül, a 2-es árcsökkenése most érzékelhető a boltokban.

OnePlus 6

Bár a OnePlus 6 viszonylag új telefon, a kínai vállalat októberben piacra akarja dobni az utódját, a OnePlus 6T-t.

A T-nek kicsit más lesz a kivitele, hardveresen alig változik valami, viszont a hírek szerint ugyanazon az áron adják majd, mint a mostani OnePlust: biztosra vehető az árcsökkenés.

Nokia 8 Sirocco

A Nokia 9 még ősszel megérkezik, ráadásul a híresztelések szerint öt hátsó kamerával.

LG V30 ThinQ

A Nokia 9-hez hasonlóan az utód V40 ThinQ esetében is csak azt tudni, hogy hamarosan, ősszel jön. Bizonyára némileg új dizájn és erősebb processzor jár hozzá, s az amúgy is csökkenő áru V30 még olcsóbban lesz elérhető.

Huawei P20 Pro

A három kamerával villogó P20 Pro sarkába lép októbertől az új Huawei Mate 20. Várhatóan erősebb hardverrel (Kirin 980 SoC) jön, nagyjából azonos áron: a P20 Pro amúgy is szelídülő árcédulájára még barátságosabb összeget fognak írni.

iPhone 8 és iPhone 8 Plus, iPhone X

A 8-as és a Plus közötti legfontosabb különbség a kamerában és az akku élettartamában mutatható ki, az X pedig a múlt év meglehetősen ellentmondásos slágere volt.

Ma jönnek az új iPhone-ok: egy hónapon belül esni fog a mostaniak ára.

(Forrás: penzugyguru.co.hu, profit7/Fotó: pixabay.com)