Jump to content

300 millió forintos kárt akadályozott meg egy biztonsági őr

2019. 10. 18. 09:27

Részletesen kitervelt betöréses lopást akadályozott meg budapesti bevásárlóközpont biztonsági őre. K. József csütörtök kora délután vált gyanússá az őr számára, így ellenőrizte őt. A rutin kérdések során K. József zavartan válaszolt, ezért a biztonsági őr felszólította, hogy mutassa meg a táskáját. Ekkor a gyanúsított elfutott, ám menekülése sikertelennek bizonyult. (X)

Mint kiderült, a táskájában tervrajzok és műszerek voltak, melyekkel a bevásárlóközpont biztonsági rendszerét törte volna fel, hogy később nyugalomban fossza ki társaival az üzleteket. K. Józsefet őrizetbe vették, feltételezett társait még keresi a rendőrség. A bevásárlóközpont biztonsági rendszere körülbelül 300 millió forint értékű, így annak meghibásodása komoly anyagi kárral járt volna az üzemeltető számára. A biztonsági őrnek köszönetet mondtak az üzemeltetők, de a névlegességet kérő hős, csak annyit válaszolt, ő csak a dolgát végezte. 

Miért van az, hogy sokkal intenzívebben éljük meg a veszélyt, mint a biztonságot? Gyakran észre sem vesszük azokat a tényezőket, szereplőket, akik a mi védelmünkért tesznek, pedig nekik köszönhetjük, hogy félelemérzet nélkül éljük mindennapjainkat. Az RKT-Security célja, hogy minél magasabb színvonalú biztonságot teremtsen ügyfelei számára, legyen az üzletőrzés, személyvédelem, rendezvény biztosítása, irodaházak és logisztikai központok védelmes, valamint recepciós szolgáltatás területeken.

Az RKT-Security csapata közel 20 éve dolgozik a hazai üzletőrzési és vagyonvédelmi piacon. Több éves tapasztalatuk során olyan folyamatot vezettek be, amivel forradalmasították a magyar piacot. Munkájuk során nagy hangsúlyt fektetnek a továbbképzésekre, így a vállalat minden tagja naprakész és friss tudással segíti az ügyfelek sikeres működését. A siker alappillérének tekintik a folyamatos fejlődést és tanulást vezetői és végrehajtói szinten is.

Volt már olyan Önnel, hogy elégedetlen volt egy megbízottjával? Az RKT-Securitynél ez nem fordulhat elő. A vállalat filozófiája az ügyfélelégedettségen alapszik, így mindent megtesznek, hogy a megbízóik maximális igényfelmérésével és azok kiszolgálásával dolgozzanak. Nem csoda, hogy az ügyfélelégedettségi mutatóik túlszárnyalják versenytársaikét. De miért is fontos ennyire a vállalatnak ez? Az RKT-Securitynél hisznek abban, hogy a biztonság megteremtése a bizalom nélkül nem lehetséges. Az üzletőrzés, vagyonvédelem, személyvédelem, recepciós szolgáltatás, irodaházak és logisztikai központok védelme, rendezvény helyszín biztosítás mára olyan mélységű bizalmi szolgáltatások, melyek során, ha a megbízó és a megbízott nem működnek együtt maximálisan, aligha beszélhetünk sikerről. A vállalat Magyarország egész területén, de Közép-Európa szerte egyre több helyen tartja fenn az üzletek biztonságát! Olyan nagynevű márkák sorolhatóak ügyfeleik közé, mint a Praktiker, H&M, Zara, Pepco Logisztikai Központ, Burberry, Louis Vuitton, Mango, Orsay, Stradivarius, Roni ABC vagy Tata Consultancy Services.

Legyen Ön is egy a biztonsággal védett vállalatok közül! Ha szeretné az RKT-Security védelme alatt tudni üzletét, irodaházát, közelgő rendezvényét, akkor látogasson el a honlapjukra és vegye fel velük a kapcsolatot! A biztonságot sosem bánja meg!

(Forrás: Szerkesztőség)