Jump to content

Így szerezz olcsón sportruhákat!

2014. 03. 31. 00:00

Itt a tavasz - biztosan te is elgondolkodtál már azon, hogy érdemes lenne kimozdulni egy kicsit mozogni a szabadba. A sport- és túraruházat azonban újonnan a legkevésbé sem olcsó mulatság. Hogy mit lehet ilynekor tenni? A Nők Lapja Café összeállítása megmutatja, hogy a turkálókban egészen olcsón juthatunk márkás és magas minőségi sportcuccokhoz. Érdemes megfontolni!

Arra persze érdemes figyelni, ha például a túrázásra készülünk, csak a könnyedebb kikapcsolódáshoz érdemes second-hand ajánlatokat választai. Ennek az az oka, hogy a turis túracuccok vízlepergető tulajdonsága általában már nem a régi. A kerékpáros ruházatok viszont általában hatalmas választékban találhatóak meg a turkálók ajánlatai között, miközben minőségük sokszor kifogástalan. Ezekre tényleg érdemes rámenni.

Az NLC összeállítása bemutat néhány igazán szerencsés és nagyon márkás turkálós fogást is, képekkel. Érdemes belenézni, az inspiráció után pedig az eetleges előítéletek ellenére is fekeresni a second hand boltokat. Egy kis szerencsével nem fogja megbánni!

Fotó: Free Digital Photos

Forrás: Nők Lapja Café