Jump to content

Március 15-én itt tudsz vásárolni

2017. 03. 14. 16:24

2017. március 15-én, a korábbi évek gyakorlata szerint alakulnak a nyitvatartások: az élelmiszerüzletek és egyéb boltok nem nyitnak ki ezen az egy napon, azonban lesznek kivételek.

A mindenar.hu oldal szerint a CBA-nak, Coopnak a Reálnak, valamint a főváosban több üzletet működtető Manna- és Roni-hálózatnak sok boltja van, amelyek szintén nyitva lesznek szerdán, többek között azok, amelyek éjjel-nappali üzemmódban működnek. Célpontok lehetnek még a mindennapos élelmiszereket, köztük fagyasztott ételeket, zöldségeket is áruló benzinkutas (Mol, OMV, Lukoil, Shell) boltok is.

Nem csak hiányzó élelmiszert tudsz beszerezni

A legnagyobb budai bevásárlóközpont, a Mammut az éttermek és a bowlingpálya miatt kinyitja kapuit, azonban az üzletek egytől egyig zárva lesznek.

A mozik, szórakozóhelyek, múzeumok, kávézók és éttermek többsége a pénteki menetrend szerint lesz nyitva 2017. március 15-én is. Sőt, aki a hivatalos ünnepségek helyett, előtt vagy után sportolni szeretne, annak sem kell kihagynia egy napot sem, hiszen a fitnesztermek nagy többsége a megszokott nyitvatartással várja a vendégeket.

Ha gyógyszerre lenne szükségünk, csak az ügyeletes gyógyszertárak tartanak nyitva.

Biztosan nyitva lesznek március 15-én:

  • a benzinkutak,
  • a reptéri üzletek,
  • a vasúti- és buszpályaudvaron lévő üzletek,
  • a virágosok,
  • az újságárusok.
(Forrás: penzugyguru.hu; mindenar.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)