Jump to content

Másfél milliárdos sikertörténet a lakatosműhelyből

2017. 03. 24. 17:52

Egy lakatosműhelyből indult harminc évvel ezelőtt a zalaegerszegi Csejtei Fém-Vill Kft. sikertörténete. A magyar sikertörténetek egyike a lakatosműhelyként indult zalaegerszegi Csejtei Fém-Vill Kft. harmincéves fejlődése.

A több generáció összefogásának köszönhető a kft. fejlődése, ami nélkül elképzelhetetlen Magyarország újraiparosítása, gazdaságának erősödése - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a társaság új üzemcsarnokának avatóján.

Csejtei Fém-Vill Kft. ügyvezetője, Csejtei Andrea elmondta, hogy 30 évvel ezelőtt édesapja egy garázsban létrehozott lakatosműhellyel teremtette meg a mára másfél milliárd forintos árbevételű társaság alapját, amely az utóbbi nyolc évben megötszörözte az árbevételét. A jelenleg is családi cégként működő vállalkozás vékony- és finomlemezek megmunkálásával állít elő alkatrészeket az elektromos ipar, a gépgyártás vagy éppen a bankautomaták gyártói számára, nemzetközi beszállítóként is.

A cég összesen több mint egymilliárd forintos beruházással vásárolt területet és épített új telephelyet a zalaegerszegi északi ipari parkban, ahol jelenleg 65 dolgozónak biztosít munkát. Amennyiben pozitív elbírálásban részesül a gépberuházásra beadott pályázatuk, további 50-60 dolgozót tudna foglalkoztatni a cég.

(Forrás: sikeresceg.hu; vg.hu; képek: google)