Jump to content

Bódi Sylvi elárulta, hogy miből él

2017. 03. 30. 11:00

Már egy ideje eltűnt a magazinok címlapjáról Bódi Sylvi glammodell, de aki követi a közösségi oldalait, az láthatja, hogy szinte mindennap, a homokos tengerparton sütteti magát, vagy épp szörfözik. Ráadásul mindezt Balin teheti. Miből finanszírozza mindezt, ha az év felét külföldön tölti? Egy nemrég adott interjúban elárulta.

Bódi Sylvi szinte egész télen bikinis képeket posztolt közösségi oldalain, és láthatóan csúcsformában van: hol szörfös fotókat tett közzé, hol épp sütteti magát a homokos tengerparton. A modell elárulta, hogy nem nyaraláson készültek a fotók, hanem ez a munkája.

"Büszke vagyok arra, amit modellként elértem a közel 20 éves karrierem során. Az itt szerzett tapasztalataimat, kommunikációs készségemet, üzleti érzékemet a mai napig tudom kamatoztatni, nem beszélve a kapcsolati tőkémről. De amire még ennél is büszkébb vagyok, az az, hogy magyar lányként szponzorált free surfer lettem. Azaz nem indulok versenyeken, viszont vannak cégek, akik segítenek abban, hogy valóra válthassam az álmaim. Nagyon sok promócióban veszek részt, és folyamatosan szerepelek a legnagyobb szörfös magazinokban a világ különböző pontjain. Számomra ez nagyon megtisztelő. A pózolós képeket szép lassan felváltják a sportolós képek. Szörfös utakat szervező cégek háziasszonya vagyok, s ezeknek köszönhetően csodás helyekre jutok el. Hálás vagyok, hogy ilyen életem lehet, de a szerencsén kívül ehhez az is kellett, hogy megdolgozzak érte. Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem az első szörfórámra, s pár évvel később hátat fordítottam a celebek felszínes világának. Egyszerű, de igazi, értékekkel teli életet élek egészséges mentalitású emberek között, akikkel az óceán és a hullámok szeretete köt össze. Az év felét biztosan külföldön töltöm. De volt olyan év is, amikor közel kilenc hónapot voltam távol" - nyilatkozta nemrég a 24.hu-nak Bódi Sylvi, aki Balit a második otthonának tekinti. Hozzátette, az év felét biztosan külföldön tölti, de olyan is volt már, hogy kilenc hónapig volt távol.

Sajnos csak kevés embernek adatik meg, hogy a hobbija a munkája és ebből meg is tud élni. A magyar valóság az, hogy ötből négy munkavállaló már gondolkodott azon, pályát vált, sokan pedig nem csak az adott munkakört, de az egész szektort is elhagynák. Emögött többnyire valamilyen kényszerűség húzódik. Egy friss felmérés szerint a válaszadók 39 százaléka azért váltana, mert ellehetetlenültek a munkavégzés feltételei a szakmájában, 26 százalékuk pedig anyagi okokra hivatkozik.

A munkavállalók egyre kevésbé félnek a munkahelyváltástól, jobban mernek lépni, ha rosszak a munkakörülményeik, ráadásul a munkaerőpiac jelenlegi helyzetét ismerve, sokkal könnyebben is találnak másik munkát. Kihívás és szemléletváltás vár tehát a cégekre. Felpörgött a munkaerőpiac, az alkalmazottak nyitottabbak az új lehetőségekre. Figyelembe véve a gazdasági szféra legtöbb területét érintő munkaerőhiányt is, ez fokozott kihívások elé állítja a vállalatokat.

(Forrás: penzugyguru.hu; 24.hu; penzcentrum.hu; kép: Insatgram)