Jump to content

Milliomos állatok

2017. 09. 04. 21:38

Háziállatok - ne csak kutyára és macskára gondoljunk! - akiknek már most több pénzük van, mint amennyit mi valaha is meg tudunk keresni. A világ leggazdagabb állatai következnek!

IV. Günter

Karlotta Liebenstein egész vagyonát, azaz 80 millió dollárt legkedvesebb barátjára, Günter nevű kutyájára hagyta 1991-ben. Akkor az még csak harmadik Günther volt, azóta az utódja élvezi a vagyont. Luxusnyaralója van a Bahamákon, és tökéletes ellátásban részesül.

Trouble

Leona Helmsley 12 millió dollárt hagyott kedvenc kutyájára 2007-ben. Unokái megtámadták a végrendeletet, mondván, az asszony nem volt beszámítható, a bíróság így ezt az összeget kétmillió dollárra mérsékelte. Ez nem fájhatott az ebnek túlságosan, mert utolsó éveit így is csupa luxusban töltötte.

Grumpy Cat

Grumpy-t talán nem kell bemutatni, sokunk kedvence. Ő nem örökölt, hanem kinézetének, s tulajdonosa jó marketingérzékének köszönheti pénzét, mondhatni "megdolgozott" érte, ő kereste meg a vagyonát. A macskát egymillióan követik az Instagramon, értékét pedig többszázmillió dollárban határozták meg.

Toby Rimes

Ella Wendel halála után minden pénze kedvenc kutyájához került, akinek bársonyszalvétával törölték le luxuságyában a száját. A kutyus nem sokáig élvezte a gazdagságot, mert gazdája után néhány hónappal ő is elment.

Conchita

Conchita, a chivava egész életét luxusban élte le, gazdája még igazgyöngy ékszereket is aggatott rá, no meg mini Louis Vuitton táskákat vásárolt neki. Vagyonát kutyájára hagyta 2010-ben.

Gigoo

Gigoot nem fenyegeti az a veszély, hogy kitekerik a nyakát, és megfőzik levesnek, ugyanis ő egy roppant gazdag tyúk. Miles Blackwell brit pénzember tulajdonában volt, aki nagyon kedvelte, és végrendeletében 10 millió fontot hagyott rá.

(Forrás: penzugyguru.hu; time.com)