Jump to content

Marad Magyarországon a Le Cheque Déjeuner

2012. 09. 10. 00:00

Zavartalanul folytatja működését a magyar piacon a Le Cheque Déjeuner - tájékoztatta az utalványkibocsátó társaság hétfőn azt MTI-t, cáfolva ezzel a sajtóban megjelent állításokat.

A Magyar Nemzet szombati számában megjelent cikk alapján adott hírt az MTI is arról, hogy a francia utalványkibocsátó megszüntetheti magyarországi tevékenységét. A vállalat közleménye szerint a Le Cheque Déjeuner továbbra is kibocsátja a béren kívüli juttatások igénybevételéhez szükséges utalványait, illetve visszaváltja ezeket a rajtuk feltüntetett érvényességi idő lejártáig.

A január 1-jén életbe lépett új cafeteria-szabályozás - ahogy más piaci szereplők esetében is - negatív hatással volt a Le Cheque Déjeuner forgalmára, csökkent a bevétele. A vállalat a változásokra reagálva átalakította, az új üzleti környezethez igazította szolgáltatásait és magyarországi működését - tájékoztatott a társaság, hozzátéve, hogy továbbra is mintegy 60 ezer beváltóhelyen lehet fizetni a Le Cheque Déjeuner utalványaival.

A cég közölte: a Le Cheque Déjeuner Kft. a Groupe Cheque Déjeuner magyarországi leányvállalataként több mint 15 éve segíti a munkáltatókat abban, hogy megtalálják a béren kívüli juttatások, a cafeteria leghatékonyabb formáját. A Magyar Nemzet szombaton piaci forrásra hivatkozva azt írta, hogy háromnegyed évvel a cafeteria-rendszer átalakítása után megszüntetheti magyarországi tevékenységét a korábban komoly részesedéssel bíró francia utalványkibocsátó társaság.