Jump to content

Ajándékozni jó!

2013. 12. 10. 00:00

Szeretnél a részese lenni egy igazán nemes ügynek az ünnepek heteiben? Egyetlen kattintással is sokat tehetsz azért, hogy minél több gyermek nőhessen fel egészségesen és boldogan!

A karácsony az embertársi szeretet és az önzetlen segítségnyújtás megnyilvánulásának legszebb időszaka. Ennek szellemében az ING Biztosító úgy döntött, hogy 3 millió forintot ajánl fel a gyermekek és a gyermekegészségügy számára, olyan nemes és fontos célokra, mint az újszülött-ellátás, a beteg gyermekek kórházi gyógyítása, illetve a védőnői szolgálatok. Arról, hogy a három ügy közül melyiknek van szüksége a legnagyobb támogatásra, a www.ingkaracsony.hu oldalon leadott közönségszavazatok dönthetik el. Szavazatoddal te hozzájárulhatsz a gyermekek egészségének megőrzéséhez, visszanyeréséhez!

A játékkal a biztosítótársaság azt szeretné elérni, hogy minél többen kifejezhessék szimpátiájukat ezen ügyek mellett, és szavazataikkal kinyilváníthassák véleményüket. A játék végén ugyanis a leadott szavazatok arányában osztja el az ING Biztosító a 3 millió forintos támogatást a három nemes ügy között.

Az újszülöttek ellátása költséges, az ide érkező támogatást olyan kórházak kapják, amelyek az ezért az ügyért sokat tesznek. Ha az újszülöttek ellátását tartod a legfontosabb feladatnak, és erre az ügyre voksolsz, akkor olyan eszközök beszerzésének támogatását segíted, mint például az inkubátor, a kék lámpa, vagy a magzati szívhanghallgató. A lista hosszú, minden forintnak megvan a helye.

Ha szerinted a beteg gyermekek gyógyítása igényli a legtöbb támogatást, akkor a szavazatoddal olyan nélkülözhetetlen segédeszközöket vásárlásához járulsz hozzá, mint például a légzésfigyelő készülékek, csecsemőmérlegek, higanymentes hőmérők, hogy csak a legismertebbeket említsük.

A védőnői szolgálatok ellátásához is természetesen pénzre van szükség, ezt a célt is támogathatod szavazatoddal. Kistérségi önkormányzatok védőnői szolgálatainak ajánlja fel az ING Biztosító az itt összegyűlt támogatást. A védőnők olyan mobil eszközöket kapnak, amelyek folyamatosan náluk lehetnek, és segítik őket napi munkájukban.

Ahhoz, hogy Te is segíthess, nincs más teendőd, csak leadni a szavazatodat a www.ingkaracsony.hu oldalon a támogatandó célok egyikére. Karácsonyig minden nap támogathatod szavazatoddal a számodra legnemesebb célt, naponta visszatérve pedig új voksot adhatsz le.

Légy részese a jótékonysági akciónak és add le szavazatodat, segítsd azt az ügyet, amely a legközelebb áll a szívedhez!


Fotó: FreeDigitalPhotos