Jump to content

Te még a futárra vársz? Így teheted kényelmesebbé a csomagátvételed!

2018. 04. 10. 08:48

Napjainkban az internetes rendelés már a vásárlás hétköznapi formájának tekinthető. A legújabb műszaki cikkektől az elit kozmetikumokon át egészen a friss és ropogós zöldségekig, bármit megrendelhetünk a netről. De hogyan lehetne megkönnyíteni a belföldi webshopból történő vásárlások befejező lépését, a csomagátvételt? (X)

Praktikus átvétel

Napközben dolgozol, így nem tudod otthon átvenni a csomagod? Meglepetést rendeltél a párodnak, és nem akarod, hogy ő vegye át? A főnököd nem tolerálja, ha a munkahelyedre rendelsz? Egész nap úton vagy, és jó lenne menetközben felvenni a csomagodat is?

Nem probléma, van megoldás!

A PostaPontok segítségével ugyanis gyorsan és kényelmesen hozzájuthatsz a belföldi netes rendeléseidhez. Magyarország legnagyobb csomagátvételi hálózatával rendelkező MPL-t választva, több mint 2600 posta, 185 MOL benzinkút, 265 Coop bolt és 51 Csomagautomata közül válogathatsz.

Pont, ahová szeretnéd

Nem muszáj az órádat nézve otthon ülnöd, a kézbesítésre várva. A csomagátvételt igazítsd inkább a saját időbeosztásodhoz: összekötheted vásárlással, tankolással vagy  egyéb postai ügyintézéssel.

A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége napi 12 órában van nyitva, míg a Csomagautomata nagy előnye, hogy szinte mindegyik a nap 24 órájában, időkorlátozás nélkül igénybe vehető.

Szóval miért várnál a futárra?

Az MPL hálózat segítségével ma már könnyen igazítható a csomagátvétel a napi teendőidhez, és nem kell a napodat átszervezni egy csomagrendelés miatt.

A részletekért kattints: https://www.posta.hu/postapont

(Forrás: Szerkesztőség)