Jump to content

Százezreket spórolhatnak az új kevezménnyel a cégek

2018. 10. 24. 18:45

Duo Card és Duo Card Expert néven nemrég új kedvezménykártya-rendszer mutatkozott be Magyarországon. A cég partnereinek és prémium elfogadóhelyeinek segítségével jelentős megtakarítási lehetőségeket és kedvezményeket biztosít a vállalkozóknak és cégvezetőknek. Ráadásul nemcsak pénzt, hanem időt és fáradtságot is meg lehet spórolni vele, sőt a Szép-kártya praktikus kiegészítője is lehet.

Új ütőkártya a kerül a cégek kezébe, amelyekkel százezreket spórolhatnak. Jelenleg két kártyatípus érhető el: a magánszemélyeknek szóló Duo Card és a cégeknek, vállalkozóknak létrehozott Duo Card Expert. Ezek a kártyák a versenytársakkal ellentétben felmutatással működnek, az 5-től 50 százalékig terjedő kedvezmények azonnal érvényesíthetők több száz elfogadóhelyen. A kártya része ráadásul a Hungary Card is, mely régóta segíti az utazni, kikapcsolódni vágyókat.

„A legfontosabb szempont az volt számunkra, hogy a hozzánk hasonló vállalkozóknak segítsünk. A Duo Card Expert kártyánk főleg a céges szolgáltatásokban jeleskedik, kezdve a vállalkozói ügyintézéstől, a céges autóvásárláson át a könyvelői, grafikusi és rendszergazdai szolgáltatásokkal bezárólag. Egy induló vagy egy már sikeresen működő cégnek is meg tudjuk könnyíteni a hétköznapjait, a pénz mellett pedig rengeteg időt és fáradtságot is spórolhatnak” – mondta Kőrösi Péter, a Duo Card társtulajdonosa.

A Duo Card csapata fontosnak tartja, hogy nemcsak a kártya felhasználóinak szeretnének kedvezni, hanem azoknak a cégeknek és szolgáltatóknak is, amelyek elfogadóhelyként belépnek a rendszerükbe.

A kártya adható munkavállalóknak béren kívüli juttatásként is

„Megválogatjuk, hogy kik lehetnek a partnereink és bizonyos kategóriákból, vagy hasonló szolgáltatásokból egyazon földrajzi területről nem léptetünk elő a kiemelt partnerünkké több elfogadóhelyet, hiszen az a célunk, hogy a kártya felhasználói és a szolgáltatásokat nyújtó helyek könnyedén egymásra találjanak. Nem szeretnénk, hogy a partnereink egymás ellen dolgozzanak, mi viszont mindenből megpróbáljuk megtalálni a legjobbat.”

Kőrösi Péter hozzátette: A kártya adható munkavállalóknak béren kívüli juttatásként is. Az alkalmazottakat jobban lehet motiválni, bónuszt, ajándékot jelent a számukra, illetve jelentős megtakarítást érhetnek el vele, akár a mindennapjaikban.

„A repertoárban a Hungary Cardnak köszönhetően rengeteg idegenforgalmi szolgáltatás is szerepel. A munkavállalók a magánéletükben is elképesztően sokféleképpen tudják felhasználni és ez a családjukra is vonatkozik. Csak, hogy egyet említsek, például a Fővárosi Állatkertbe is ötven százalékkal olcsóbban mehetnek be, de éttermekben és utazáskor is igénybe vehetik a kedvezményeket. Ha irányítottan használják, akkor egy-két hétvége alatt a kártya ára is megtérülhet.”

Mint fogalmazott, abban az esetben, ha a kártyatulajdonosok az útmutatások és a kártya mellé járó katalógus alapján szervezik a hétvégéjüket, akkor két nap alatt akár több tízezer forintot megtakaríthatnak. A cégek esetében pedig még könnyebb hatalmas kedvezményeket érvényesíteni, akár a telefonos flottacsomagokkal, vagy céges autó vásárlásával, illetve ami minden vállalkozás számára fontos, az üzemanyag felhasználásnál.

Többet érhet a Szép-kártya

Jövőre valamelyest átalakul az adórendszer Magyarországon, ehhez kapcsolódóan a béren kívüli juttatások is nagyon megváltoznak. A már elfogadott törvényjavaslat szerint jövőre a Szép-kártya lesz az egyetlen kedvező adózású rendszer, amely hatályon kívül fogja helyezi többek közt a lakáscélú támogatás és a kockázati biztosítás adómentességét is. A Szép-kártya azonban Duo Carddal és a Duo Card Experttel együtt érvényesítve még többet ér, hiszen az elfogadóhelyeken a jelentős kedvezményekkel csökkentett összeget kell fizetnünk. A kártyarendszer emiatt egy munkaerő megtartó vagy ösztönző program része is lehet a vállalkozásoknál. A Duo Card csapata, ingyenes szaktanácsadással segíti az érdeklődőket.

(Forrás: penzugyguru.co.hu, profit7/Fotó: pixabay.com)