Jump to content

Útjára indult a TritonLife

2018. 12. 06. 14:05

A MedAlliance Holding a magyar magánegészségügyi szektor egyik jelentős szereplőjévé vált, és most TritonLife márkanév alatt építi tovább egészségügyi szolgáltató csoportját. A vállalat legfőbb célja a magánegészségügyi ellátás színvonalának javítása, és tiszta, átlátható viszonyok teremtése a szektorban. Olyan már ismert és szakmailag elismert intézmények tartoznak a TritonLife csoporthoz, mint a Róbert Magánkórház, a Róbert Genium Egészségközpont, a Róbert Genium Esztétikai Központ, a Róbert Gyermekorvosi Központ, a DoKid, valamint az újonnan induló, első önálló budai járóbeteg centrumuk, a Róbert Egészségközpont - Hegyalja. (X)

A TritonLife márka alapítói és a mögötte álló Holding tulajdonosai, az igazgatóság tagjai mind olyan magyar magánszemélyek, akik karrierjük során már külön-külön bizonyították rátermettségüket, 10-30 éves szakmai tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkeznek.

 „Egy erős TritonLife márkát szeretnénk felépíteni a következő években itthon és talán a régióban is. Bízunk szakembereinkben és bízunk magunkban. Ha jól szolgáljuk ügyfeleinket biztosak vagyunk abban, hogy elérjük célunkat” – nyilatkozta Haraszti Péter, a Holding igazgatósági tagja, alapítója.  

„Mint az orvosszakmai hálózatunk épüléséért is felelős szakembert, nagyon nagy örömmel tölt el, hogy ilyen rövid idő alatt eljutottunk egy ilyen fontos mérföldkőhöz. Több országban, többször vezettem már végig csapataimat ezen a folyamaton és hiszem, hogy a magyar emberek is megérdemlik azt a választási lehetőséget, amit a lengyelek, csehek, szlovákok, szerbek, vagy románok már élveznek. Szurkolunk a TritonLife-nak!” – tette hozzá Dr. Fábián Lajos, a cég elnöke, aki szintén a Holding alapító tulajdonosa.

A TritonLife csoport alapelvének tekinti, hogy magas szakmai színvonalú, kiváló minőségű és etikus ellátást biztosítsanak intézményeikben. Innovatív hozzáállásuknak köszönhetően a legújabb és leghatékonyabb nemzetközi orvosi szakmai protokollokon nyugvó gyógyító-, megelőző szolgáltatás nyújtásával járulnak hozzá a magyar emberek egészségügyi állapotának megőrzéséhez és javításához.

A MedAlliance vállalat TritonLife márkája alatt, egy olyan csoportot köszönthetünk a magyar magánegészségügyben, mely aktív részese szeretne lenni a szektor további fejlődésének és átalakulásának.

További információk és kapcsolati adatok a TritonLife új honlapján érhetőek el: www.tritonlife.hu

MedAlliance Holding Zrt.

 

Portfóliónk:

TritonLife

Róbert Magánkórház

Róbert Egészségközpont Hegyalja

Róbert Gyermekorvosi Központ

Róbert Genium Egészségközpont

Róbert Genium Esztétikai Központ

DOKID

(Forrás: Szerkesztőség)